Werkwijze Talententent Oost

Werkwijze Talententent

De Talententent organiseert ieder schooljaar drie blokken met naschoolse activiteiten. Dit doen we in nauwe samenwerking met de basisscholen in Amsterdam. De cursussen staan meestal open voor alle kinderen uit de buurt, maar soms is een cursus alleen bedoeld voor kinderen van een bepaalde school. Op de scholen die met de Talententent samenwerken wordt het programma van de buurt in de klas uitgedeeld.

Kosten

Aan de cursussen zijn kosten verbonden, u ziet op de site hoeveel een cursus kost. U kunt met iDEAL betalen. Heeft uw kind een stadspas? Dan betaalt u een ander tarief. Heeft u geen stadspas en kunt u de bijdragen niet betalen? Neem dan contact op met de ouder- en kindadviseur van de school van uw kind.

Inschrijving

Na uw inschrijving voor een cursus van de Talententent krijgt u per e-mail een ontvangstbevestiging. Wij laten u daarna zo snel mogelijk weten of uw kind geplaatst is voor de cursus. De inschrijving is definitief als u een e-mail van ons krijgt waarin de deelname bevestigd wordt. Het is mogelijk dat uw kind niet mee kan doen, omdat de cursus al vol zit. Het kan zijn dat u onze e-mails als ongewenste mail in uw spam folder ontvangt.

Enkele werkdagen voor aanvang van de cursus ontvangt u een bericht met aanvullende informatie, zoalsĀ de locatie van de lessen, eventuele kledingvoorschriften en andere bijzonderheden.

Een cursus gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Indien een cursus niet van start kan gaan wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Vanzelfsprekend krijgt u de deelnemersbijdrage dan teruggestort.