Talententent

Talententent is een onderdeel van Dynamo en biedt basisschoolkinderen naschoolse activiteiten in Amsterdam. Iedereen kan meedoen! Wij werken met professionele vakdocenten en bieden gevarieerde en uitdagende activiteiten. Het volgen van een activiteit bij de Talententent is niet alleen leerzaam, maar vooral leuk! Er valt ieder blok weer veel te kiezen op het gebied van Kunst & Cultuur, Media & Communicatie, Natuur & Techniek, Burgerschap & Beroepsoriëntatie en Sport.

Buurten

Oost: Oud Oost, Indische Buurt, Watergraafsmeer, IJburg
>> de folders van Talententent Oost vindt u hier

Zuid: Rivierenbuurt en Buitenveldert
>> de folders van Talententent Zuid vindt u hier

West: Westerpark
>> de folders van Talententent West vindt u hier

Zit uw kind op een school in het Oostelijk Havengebied? Dan kunnen ze meedoen aan de Eester Imps. Klik hier.

Alle activiteiten vindt u hier

 

Hoe werkt het? klik hier!

 

Algemene voorwaarden

We doen er natuurlijk alles aan om vervelende gebeurtenissen te voorkomen. Deelname is echter op eigen risico: de organisatie of de locatie waar de activiteit plaatsvindt is op geen enkele wijze aansprakelijk voor materiële schade, diefstal of letsel.

Indien uw kind verhinderd is, dient u dat tijdig door te geven aan de docent. Bij herhaaldelijke afwezigheid zonder afmelding of gegronde reden, kan de Talententent in overleg met de school een ander kind de kans geven aan de cursus deel te nemen.

Indien uw kind door zijn/haar gedrag niet te handhaven is in de groep, zal – indien na overleg geen verbetering optreedt – het kind uitgesloten worden van deelname.

Privacy

Om uw privacy te beschermen zijn binnen Dynamo regels afgesproken. Klik hier voor meer informatie.

Dynamo

Dynamo is een grote welzijnsorganisatie in Amsterdam Oost, Zuid, Centrum en West. Dynamo vindt het belangrijk dat alle bewoners, van jong tot oud, kunnen meedoen in hun omgeving. Wij stimuleren en ondersteunen bewoners om actief deel te nemen aan de samenleving. Zodat niemand aan de kant hoeft te staan. Ga naar Dynamo.