Talententent

Talententent is een onderdeel van Dynamo en biedt basisschoolkinderen naschoolse activiteiten in Amsterdam. Iedereen kan meedoen!

Wij werken met professionele vakdocenten en bieden gevarieerde en uitdagende activiteiten. Het volgen van een activiteit bij de Talententent is niet alleen leerzaam, maar vooral leuk!

Er valt ieder blok weer veel te kiezen op het gebied van Kunst & Cultuur, Media & Communicatie, Natuur & Techniek, Burgerschap & Beroepsoriëntatie en Sport.

Buurten

Oost: Oud Oost, Indische Buurt, Watergraafsmeer, IJburg

De folders van Talententent Oost vind je hier

Zuid: Rivierenbuurt en Buitenveldert

De folders van Talententent Zuid vind je hier

Zit je kind op een school in het Oostelijk Havengebied? Dan kunnen ze meedoen aan de Eester Imps. Klik hier.

Algemene voorwaarden

We doen er natuurlijk alles aan om vervelende gebeurtenissen te voorkomen. Deelname is echter op eigen risico: de organisatie of de locatie waar de activiteit plaatsvindt is op geen enkele wijze aansprakelijk voor materiële schade, diefstal of letsel.

Als je  kind niet kan komen, wil je dit dan doorgeven aan de talentmakelaar? Bij herhaaldelijke afwezigheid zonder afmelding of gegronde redenen, kan de Talententent in overleg met de school een ander kind de kans geven aan de activiteit deel te nemen.

Als je kind door zijn/haar gedrag meerdere malen voor problemen zorgt met de groep of de docent, kan in overleg besloten worden dat hij/zij niet langer kan deelnemen aan de activiteit.

Privacy

Om je privacy te beschermen zijn binnen Dynamo regels afgesproken. Klik hier voor meer informatie.

Dynamo

Dynamo is een grote welzijnsorganisatie in Amsterdam Oost, Zuid, Centrum en West. Dynamo vindt het belangrijk dat alle bewoners, van jong tot oud, kunnen meedoen in hun omgeving.

Wij stimuleren en ondersteunen bewoners om actief deel te nemen aan de samenleving, zodat niemand aan de kant hoeft te staan.

Ga naar de website van Dynamo.