Kun je alles nog betalen?

Het zijn dure tijden: heb je plotseling minder te besteden? Dan kun je tegen een lager tarief meedoen met de Talententent.
Bel ons, we denken graag met je mee!

Heb je hulp nodig bij geldproblemen? Ga naar het Buurtteam, er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Hulp van het Buurtteam is gratis.

 

Weer veel te doen in de herfstvakantie!

Er is weer veel leuks te doen deze herfstvakantie! Check alle activiteiten en bekijk hier de posters van Talententent Zuid!

Stadsdeelvoorzitter Zuid Flora Breemer op bezoek bij de Talententent MZM

 

In de eerste week van de zomervakantie organiseerde de Talentent Zuid een Zomer Kunstkamp voor de kinderen uit de Rivierenbuurt. Als locatie mocht de Talententent gebruik maken van basisschool de Rivieren.

Internationaal Kinder Kunstmuseum
Onder begeleiding van docenten Marit en Roua maakten 18 deelnemende kinderen samen een museum, waarvoor ze alles zelf deden: de uitnodigingen maken, stoffen verven (met natuurlijke verf) voor de tent en voor eigen t-shirt, kunstwerken schilderen en plakken en gezonde drankjes en hapjes maken voor de opening. Het museum kreeg de naam Internationaal Kinder Kunstmuseum.

Feestelijk start
Het kamp duurde van maandag tot en met donderdag en tussen de middag werd er (gezond) geluncht, meestal lekker buiten.

Op de opening donderdag kwamen ouders, broertjes en zusjes kijken. Ook Dynamo’s directeur bestuurder Jael van der Heijden was van de partij; net als stadsdeelvoorzitter Flora Bremer.

Zo begonnen we op een heel feestelijke manier aan de zomervakantie!