Vakantiekaravaan Rivierenbuurt


 • Vakantiekaravaan Vechtplein
   23 juli 2024
   13:00 - 16:00

In de eerste week van de zomervakantie  organiseert de Talententent Zuid een leuke middag op het Vechtplein: Je kunt meedoen aan verschillende activiteiten: een creatieve workshop, een kookworkshop, een djembé – les en er is een les met een docent van Dans Dansen! Kom naar het Vechtplein en geniet van alle activiteiten.   (meer…)

Lees meer

Buurtfestijnen

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

 •  5 mei 2024
   08:00 - 17:00

Contactpersoon

  Buurtfestijnen Lieve buurtbewoner, woon je in de buurt en zou je je buren een keer willen ontmoeten onder het genot van een drankje en een hapje? Of zou je willen meedoen aan workshops, of leuke buurtinitiatieven willen delen? Kom dan ook naar een van de buurtfestijnen op onderstaande pleinen in de Rivierenbuurt! President Kennedyplantsoen (meer…)

Lees meer

Pleinensport 3×3 Basketball Vechtplein

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

 •  10 mei 2023 - 12 juli 2023
   16:00 - 18:00

Contactpersoon

  Onder de enthousiaste begeleiding van de trainers van 3×3 Unites maak je kennis met 3×3 Basketball, een van de snelst groeiende sporten van Amster­dam. Bevalt de sport je, dan kun je ook meedoen aan de NextGen Games van de gemeente Amster­dam! Voor informatie over dit evenement zie ‘ander aanbod’ in onze folder.   (meer…)

Lees meer