Circus

foto eigendom van OT301

  •  24 mei 2024 - 5 juli 2024
     14:30 - 15:30

  Ontdek de magie van het circus met de lessen van Jeugdcircus OT301! Je leert jongleren, bent onderdeel van een menselijke piramide en doet aan acrobatiek en breakdance. En dit alles natuurlijk op basis van een flinke dosis plezier en creativiteit. Wij geven voorrang aan kinderen met een Stadspas. (meer…)

Lees meer

New Tech Kids Bootcamp

foto niet voor algemeen gebruik, is van New Tech Kids
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

  • New Tech Kids Bootcamp
     31 januari 2024 - 17 april 2024
     14:15 - 15:45

  Wall-E, Sjakie en de Chocoladefabriek en Dummie de Mummie komen tot leven! Je gaat namelijk robots en technische prototypes uit populaire kinderboeken en films ontwerpen, bouwen en coderen. Met behulp van LEGO-robotsets ga je in tweetallen aan de slag. Je leert over ontwerpconcepten en computerwetenschappelijke concepten. Aan het einde van iedere les presenteer je (meer…)

Lees meer

Kleutermuziek

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

  • Kleutermuziek
     29 januari 2024 - 25 maart 2024
     14:15 - 15:15

  We gaan zingen, spelen, dansen en bewegen en stimuleren daarmee niet alleen de muzikale, maar ook de motorische, sociale en de taal/spraakontwikkeling. De vaste structuur in de lessen biedt de kinderen houvast. Aan bod komen muzikale tegenstellingen als hoog-laag en hard-zacht. Ook wordt de fantasie flink geprikkeld met muzieklessen in verhaalvorm over bijvoorbeeld dieren (meer…)

Lees meer

Meiden maandag

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

  • Meidenmaandag
     15 mei 2023 - 3 juli 2023
     16:00 - 17:15

  Lekker een middagje met de meiden! Op de maandagen komen we gezellig samen en gaan we creatief aan de slag.  We gaan tekenen en schilderen, maken zelf kaarsen, armbandjes, en een fotolijstje. En verder? Dat bedenken we met elkaar in de loop van de reeks. Wij geven voorrang aan kinderen met een Stadspas. (meer…)

Lees meer